Korridoret e QKUK-ut përplot me bërllok (Foto)

Korridoret e Klinikave të QKUK –ut janë përplot me bërllok. Kush e hedh atë bërllok: Vizitorët, pacientët apo dikush nga personeli mjekësor, nuk dihet,por ky bërllok i hasur kudo korridoreve e kthinave të klinikave, lë shije shumë të keqe për institucionin që duhet të jetë shembull për pastërti.

Periskopi.com Lajme

Nevojtarët në QKUK shkojnë për t’u mjekuare e shëruar e jo për të parë e marrë pamje neveritëse nga moskujdesi, njerëzor, në radhë të parë.

Pastërtia e ambientit, edhe të brendshëm, është njëri nga kushtet e BE-së për liberalizimin e vizave.

Edhe me përmbushjen e këtij kriteri duket të jemi shumë larg.
Shikoni këto foto që një lexues i dërgoi në portalin Koha.net.
Dhe thuhet se “Pastërtia, është gjysma e shëndetit”.

Në QKUK nuk është as për së afërmi as kjo gjysmë.

Ndoshta pse ka dështuar një tender për mbajtjen e pastërtisë, me gjasë për shkak të favorizime ose jo të kompanive konkurruese për pastrim të QKUK-së.