Konventa e Besës e mbushur me karrige, si u kamuflua prania e madhe e njerëzve

Në vend të 4 mijë personave që mbledh salla Boris Trajkovski, Besa për të fshehur mungesën e njerëzve ka vendosur karrige në pjesën e poshtme duke siguruar kështu vend për 400 persona për t'u duk se salla është e stërmbushur, shkruan kështu në komentin e tij lidhur me konventën e djeshme të Besës, juristi Burim Kaba.

Periskopi.com Lajme

E njëjta gjë kishte ndodhur edhe nëpër tribunat, aty organizatorët të pranishmëve ju kishin dhënë flamuj dhe balona në duar që kamera të mos i fokusojë karriget e zbrazëta, thekson më tej analisti Kaba ndërkohë që burime nga partia informojnë se për të mbuluar këtë mungesë në konventë kanë udhëtuar të gjithë së bashku me familjet e tyre e deri tek fëmijët e vegjël për të mbushur sallën.

Sipas ekspertëve të cilët i kemi kontaktuar në këtë konventë nuk kishte më shumë se 4 mijë persona ndërsa në pjesën e poshtme gjithsejtë 400 të tillë e që do të thotë se gjithë të pranishmit me familjarë nuk përbëjnë numër më të madh se 5 mijë.

Funksionarë të lartë të Besës nuk e fshehin dëshpërimin por kanë pritur një numër më të madh të simpatizantëve e pa praninë e fëmijëve të vegjël ky numër të kalojë 10 mijë por si duket nuk ka qenë ashtu, shkruan më tej Kaba.

http://www.zhurnal.mk/content/?id=1611231316268#.WDWyyMSnlQM.facebook