Kjo është targa më e çuditshme që keni parë ndonjëherë (Foto)

Periskopi.com Fun

Nëse mendoni se deri tani keni parë targa makinash me emra të personalizuara apo me urime të veçanta shikoni këtë emërtim që ka vendosur ky shofer në makinën e tij.

Fotoja është shkrepur në Tiranë, dhe është raportuar në Jeta osh qejf, ku pikërisht shoferi i ka bashkëngjitur makinës emrin ‘hajvan’.