Kjo është arsyeja pse u rrëzua aeroplani me futbollistë

“BBC Sport” ka bërë të ditur se aeroplani i rrëzuar në Kolumbi pati probleme elektrike.

Periskopi.com Sporti

Nga ky aksident kanë vdekur 75 persona dhe gjashtë të tjerë janë lënduar.