Ketri kundër gjarprit, shihni si përfundon beteja (Video)

Besojmë nuk ua pret mendja që një ketër të jetë kaq agresiv.

Periskopi.com Fun

Por një ketër afrikan sulmoi një gjarpër të madh, pasi ishte thellësisht i uritur.

Zakonisht kur ketrat janë të uritur, hanë insekte, zogj dhe minj.

Por rrallë të rastis të shohësh një betejë të tillë.

Gjarpri tentoi disa herë që të kafshonte ketrin, madje edhe iu mbështoll në trup, por nuk ia doli.

https://www.youtube.com/watch?v=9i5MEJeym54