Këto vende nesër nuk do të kenë rrymë

KEDS njofton për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditës së nesërme

Periskopi.com Lajme

 

Komunikata e plotë:

Prishtinë

1.Më 25.11.2016 në  NS 110/10 kV Prishtina 2  do të shkyçet:

Dalja 10 kV  Nr.26 Nexhmi Mustafa (11000009)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr. Vushtrria.

2.Më 25.11.2016  në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV J11 Kodra e Trimave 11 (13000005) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 10, Kodra e Trimave 11, Kodra e Trimave 6 dhe Nexhmi Llumnica.

3.Më  25.11.2016, në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet:·         Dalja 10 kV  Llausha(14000013) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

4.Më 25.11.2016, në NS 35/10(20) kV Batllava do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Orllani (14015002) prej orës 12:00 deri ne ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti,

5.Më 25.11.2016  në NS 35/10(20) kV Koliqi do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Koliq(14016002) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

6.Më 25.11.2016 në NS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Apollonia(15018015) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat e Apollonisë.

7.Më 25.11.2016 në  NS 110/35/10kV Palaj do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Palaj (18024001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Bivolak te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelëet, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.

8.Më  04.12.2016, në NS 220/35/10(20) kV Podujeva do të shkyçet kthina 10 kV e Transformatorit T-2 prej orës 06:00 deri ne ora 12:00.

Gjatë kësaj kohe pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, pjesa afër HotelBesianës, qyteti, Polonica, lagjja Hoxheviq, Ballovci, Llapashtica, Sekiraqa, Gllamnik, Konushevci, Burica, Penuha, Godishnjaku, Lluzhani, Shakovica, Sallabaja, Majaci, Zhegrova. Lupçi, Popova, Tenezhdolli, Vranidolli, Dumnica, Shtedima, Mirovc, Livadicë, Dogana, Fabrika e armaturës, Euroblloku, NTP “Mullisi”, “Vëllazërimi”, “Laberion”, Elkos Grup dhe Fabrika e Ambalazhit Plastik.

Arsyeja e shkyçjes: punime nga KOSTT-i.

9.Më 25.11.2016  në NS 110/10 kV Prishtina 2  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Nr.25 Karadaku-Vreshtat (Kodi: 11000008) prej orës 06:00 deri ne ora 10:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër Xhemail Ibishi.

Arsyeja e shkyçjes: punime nga firma MBG.

Prizren

1.Më 25.11.2016 në NS 35/10kV Prizreni 4 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Shkolla Normale (30033004) prej orës 08:00 deri  në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Tusus 1, Lagjja Tusus 2, Lagjja Tusus 3, Lagjja Tusus 4, Lagjja Tusus 5, Shkolla Normale, KFOR-i turk dhe Lagjja e Trimave.

2.Më 25.11.2016 në NS 35/10 kV Pirana  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Hasi 2 (30034003) prej orës  12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

 • Dalja 10 kV Krushës (30034011) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Krushë e Madhe, Krushë e Vogël, Randobravë, bizneset: Sep. “10Maji”, Sep. “Agimi”, Sep. “Isa Rexhepi”, Sep. “Arbëria”, Sep. “Kag-Asfallt” dhe N.P.T “Soni-Com”.

3.Më 25.11.2016  në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

 

 • Dalja 10 kV  Gjinovci (32000003)  prej orës 12:00  deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10kV.

4.Më 25.11.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Studenqani (32000018) prej orës  10:00 – 13:00 dhe prej orës 15:00 – 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka dhe Pompat e ujit: Studenqan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Pejë

1.Më 25.11.2016, në NS 110/10 kV  Peja 2  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Zahaqi (51000010) nga ora   12:00 deri ne ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Qyshk, Pavlan, Zahaq, një pjeës e Llabjanit, Deponia, Ramuni nje pjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshan, Klinqin, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

 • Dalja 10 kV Qyteti II (51000013) nga ora   12:00 deri ne ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ramiz Sadiku 1 dhe 2, TS 8/2, Hamam Xhamia, Buçuku -kompleks banimi, Qendra zejtare, Hazba 2, DD I, DD II dhe TS 8/1.

 

2.Më  25.11.2016  në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Gllareva(52000009) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport dhe Lagjja Buzalla.

3.Më 25.11.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Ledinat (53000001) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

 • Dalja 10 kV Lluka (53000009) prej orës 12:00 deri në ora  16:00.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Lluka e Epërme 1 dhe Muçaj- Llukë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

4.Më 25.11.2016  në  NS 35/10 kV Gurrakoci do te  shkyçet:

 • Dalja 10 kV Dobrusha (50052001) prej orës 08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrusha Epërme, Staradran, Elshan, Berisha Mavraj, Llugat e Poshtme dhe e Epërme dhe Ruhot.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

5.Më 26.11.2016    në   NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Klinavci(52000002) prej orës 09:00  deri në ora 12:00 dhe prej ores 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i trafostacionit  sipas projektit Lot 11 Peja.

Gjilan

1.Më 25.11.2016   në  NS 35/10 kV Kllokot do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Kllokoti (61065004) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.

Arsyeja: revizion i daljeve 10 kV.

Mitrovicë

1.Më  25.11.2016 në  NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Iber Lepenci  (71075012)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët:  Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

 • Dalja 10 kV Stadioni (71075009) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja “Migjeni”, Lagjja “Stadioni”,  Zhabar i Ulët, rrugët: Ymer Berisha, Rexhep Dedia, Hajr Haxhia,  Mursel Boletini, Ali Gaxha, Safet Boletini,  Xhevat Isufi dhe Sherif Tërrstena.

2.Më 25.11.2016  në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Nadakovc (73000014) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Btp Petroll, te përmendorja e Hamdi Feratit, Nadakovc- Gubetini, Nadakovc-blinda, Naser Imeri, Sfaraqak dhe lagjja Xhafaj.

3.Më 25.11.2016 në  NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Prekazi (74000003)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Ulët, Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë dhe Lubavec.

 • Dalja 10 kV Likoci (74000001)  prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

4.Më 25.11.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Maxhunaj (73000011) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Maxhunaj, Dumnicë e Ulët, Dumnicë e Mesme, Dumnicë e Epërme, Vilancë, Ropicë, Samadrxhë, Zagori, Ceceli dhe Sllakofcë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

Gjakovë

1.Më 25.11.2016 në NS 35/10kV Xërxa    do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Denji(82081007) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë shkyçjes të kësaj dalje pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Ratkoci, Denji, Dobidol, Çifllaku, Polluzha, Kozmiku, Guri i Kuq, Kramovik, Rakovinë dhe Babovci.

2.Më 25.11.2016 në NS 35/10kV Malisheva  do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Bellanica (82082005) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dragabili, Maxharra, Astrazubi, Maralia, Kravasaria, Guriqi, Pagarusha, Shkoza dhe Janqishta.

Arsyeja e shkyçjes: revizioni i daljes 10kV.

3.Më 25.11.2015, NS 35/10 kV Xerxa  do të ketë shkyçje totale prej orës 06:00 deri në ora 06:05.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Xërxa, Fortesa, Denji, Ratkoci, Dobidoli, Qifllaku, Kramoviku, Rakovina, Guri i Kuq, Polluzha, Kozniku, Gexhe, Malësia e Vogël, Babovci, Ratkoci Bërnjak, Seperacioni Ganija, MotelAdora,HOTEL Europa 1-2 dhe Policia Xerxë.

Arsyeja e shkyçjes: Punime të KOSTT-it në NS 110/35/10 kV Gjakova 1- Kalimi me  furnizim i NS 35/10 kV Xërxë nga NS 110/35 kV  Gjakova 1 në NS 110/35/10 kV Rahoveci.

Ferizaj

1.Më  25.11.2016  në  NS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Sillosi ( 40041001) nga ora 07:30 deri në ora 08:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Ferizaji një pjesë, Talinovci I Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

 • Dalja 10 kV Betoni ( 40041002) nga ora 09:00 deri në ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin rr.Prizreni, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja e shkyçjes: kontrollimi I trafostacioneve në Dremjak dhe në Pojatë.

2.Më  25.11.2016  në  NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

 • Dalja 10 kV Qyteti( 40043005) nga ora 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: rr. Emin Duraku, rr e UÇK-së, lagjja Ramadan Agushi, Vakufi, Shtëpia e mallrave, PK dhe kha teqja Policia dhe Kuvendi Komunal.

 1. Më 25.11.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:
 • Dalja 10 kV Sllovia (41000003) nga ora   12:00 deri ne ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat:  Dobratin, Gushtericë, Livagjë, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

 1. Më 25.11.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:
 • Dalja 10 kV Zona Industriale(41000009) nga ora  08:30 deri ne ora  10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin konsumatorët komercialë: Emonek, Qendra Sportive, Kokakolla, Semenarna, Motrat binjake, Baza e Asfaltit, Pompa, Mulliri Milenium, Janina, Inxhinieringu, Fabrika e Bllokave, Betonjerka Egzoni, Betonjerka Unioni, Delfini, Lesna Dekor, Integrali, Eurofood dhe konsumator tjerë komercialë që furnizohen nga kjo dalje.

Arsyeja e shkyçjes: kryerja e punimeve sipas kërkesës Nr-10330 të  datës 23.11.2016.