Kandidati i Fjalës ka shtëpinë më të thjeshtë nga kandidatët për Drenasin (Video)

KALLXO.com i ka xhiruar me dron shtëpitë e të gjithë kandidatëve që garojnë në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të Drenasit më 4 dhjetor.

Periskopi.com Lajme

 

Kjo është shtëpia e Vehbi Berishës, kandidat i Partisë “Fjala” për kryetar të komunës së Drenasit.

Shtëpia e tij gjendet në fshatin Gllanasellë të kësaj komune.

Ajo është e pafaduar nga jashtë dhe posedon një oborr të gjerë.

Një profil më i gjerë i kandidatëve për kryetar të Drenasit do të jepet të premten në debatin parazgjedhor të moderuar nga Jeta Xharra që do të transmetohet në orën 21:20 në Televizionin 21.