Joga për fytyrë: Pas këtyre ushtrimeve do të dukeni 20 vjet më e re (video)

Shikoni cilat ushtrime për fytyrë t’i bëni për t’u dukur më të reja. Ju nevojiten vetëm disa minuta në ditë.

Periskopi.com Shëndeti

Sekreti është në faqe të plota, ja se çarë do të thotë kjo, transmeton Telegrafi.

Ekzistojnë dy tipa fytyrash, eshtërmadhe dhe e rrumbullakët. Njerëzit me fytyrë eshtërmadhe duken më të vjetër sesa në të vërtetë kanë vite, ndërsa njerëzit me fytyrë të rrumbullakët duke më të rinj. Për ta shpesh thonë që kanë faqe si të bebeve.

Pra, nëse dëshironi të rinoni fytyrën tuaj, ju nevojiten faqe të plota, andaj këto ushtrime do t’ju ndihmojnë të arrini pikërisht këtë.

Shikojeni videon dhe përsëritni lëvizjet e njëjta. Disa seri në ditë prej 10 sekondash do t’i bëjnë mrekulli fytyrës suaj.

E gjitha që duhet të bëni është që të nxirrni përpara mjekrën, të qitni buzët sipër dhëmbëve dhe të shtrëngoni faqet, siç i shihni në video.

Për vetëm për disa ditë, do të keni faqet si të bebeve. /Telegrafi/