Ja pesë arsyet që e bëjnë janarin, muajin më problematik

Periskopi.com Fun

Është një nga muajit më të shëmtuar të vitit dhe këtë nuk e thonë vetëm njerëzit e thjeshtë, por edhe studiuesit.

Ja pesë arsye që e bëjnë janarin një ndër muajt “më të keq” të vitit.

1. Është muaji i parë i vitit

2. Janë të gjithë në dietë

3. Rikthimi në punë

4. Jeni më të varfër se kurrë pas shpenzimit të festave.

5. Është muaji i ‘’Blue Monday’’:

Blue Monday bie në fillim të javës së tretë të janarit dhe është llogaritur shkencërisht nga ish-petagogu i ‘’Cardi University’’ si dita më e dëshpëruar e vitit.