Ja cila është mosha ideale për t’u bërë nënë

Rritja e fëmijëve, perveç se është një dhuratë dhe në të njejtën kohë një udhëtim i mrekullueshëm.

Periskopi.com Fun

Natyrisht qe ka edhe shumë shqetësime dhe sfida, mirepo a ekziston diçka e tillë si “koha ideale” se kur duhet bërë nënë.

Zbulimet më të reja thone se po, madje sipas tyre koha perfekte është pas moshës 35 vjecare.

Kjo sepse gratë e moshës 30 dhe 40 vjeç ndihen më të sigurta dhe më të vendosura në lidhjet e tyre, çka edhe hedh posht pretendimet e mëprashme se shtatëzania në këtë moshë mund të jetë ë rrezikshme raporton Periskopi.