Ja çfarë shtëpie ka kandidati i pavarur për kryetar të Drenasit (Video)

KALLXO.com i ka xhiruar me dron shtëpitë e të gjithë kandidatëve që garojnë në zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të Drenasit më 4 dhjetor.

Periskopi.com Lajme

 

Kjo është shtëpia e kandidatit të pavarur për kryetyar të komunës së Drenasit, Xhavit Drenori.

Shtëpia e tij dykatëshe me fasadë portokalli gjendet në Prishtinë dhe posedon një oborr jo fort të gjerë.

Një profil më i gjerë i kandidatëve për kryetar të Drenasit do të jepet të premten në debatin parazgjedhor të moderuar nga Jeta Xharra që do të transmetohet në orën 21:20 në Televizionin 21.