Ja atmosfera në ‘Ballo Shqiptare’ (Video)

Të shtunën mbrëma është mbajtur edicioni i dytë i ‘Ballos Shqiptare’ e cila u shoqërua me detaje dhe gjëra interesant

Periskopi.com Showbiz

Thonë që mikpritja e ngrohtë dhe bujare e mysafirit është veçori e shqiptarëve dhe këtë e hasëm në këtë event.

BIZZ në Tribuna Channel ka përcjellur nga afër dhe ju sjell një kronikë me atmosferën që mbizotëroi dhe prononcimet nga të pranishmit që ishin në numër të madh.

https://www.youtube.com/watch?v=TECYkk6cJr0