Ish-ministri i Mbrojtjes së Kanadës: 4 llojet e jashtëtokësorëve që e kanë vizituar Tokën (Video)

Periskopi.com SOK

Paul Hellyer ishte Ministër i Mbrojtjes së Kanadasë në vitet 1960 gjatë Luftës së Ftohtë ku ishte përgjegjës për kombinimin e Forcës Ajrore Kanadeze, Marinës dhe Ushtrisë në atë që sot njihet si Forcat Kanadeze. Ai ishte personi më i lartë në Departamentin e Mbrojtjes për Kanadanë.

Ky njeri është personi më i lartë në mesin e të gjitha vendeve të G8’së që flasin hapur për UFO’t dhe jashtëtokësorët.

Ai ka folur për UFO’t dhe jashtëtokësorët për një kohë të gjatë dhe kohët e fundit ka qenë i pranishëm në një program të RT duke deklaruar se ka të paktën 4 lloje të jashtëtokësorëve që e kanë vizituar Tokën për mijëra vjet.

Pas daljes në pension, Hellyer filloi të deklaronte rreth ekzistencës së jashtëtokësorëve, raporton “Locklip”, transmeton Periskopi.

Dëshmia e tij mbështetet nga qindra njerëz të tjerë të rangut të lartë ushtarak dhe politik në të gjithë botën, duke përfshirë dokumentet zyrtare të lëshuara nga dhjetra qeveri në mbarë botën që kanë pranuar zyrtarisht praninë e UFO’ve.

Mendoj se është gjithashtu e rëndësishme të theksohet se qeveria kanadeze e njohu kohët e fundit faktin se agjenci të ndryshme federale, duke përfshirë transportin e Kanadasë, RCMP dhe Departamentin e Mbrojtjes Kombëtare, përdorën për të gjetur dhe hetuar zbulimet e UFO’ve.

“Në një nga rastet gjatë Luftës së Ftohtë, 1961, kishte rreth 50 UFO në formacion që fluturojnë në jug nga Rusia në të gjithë Evropën”, tha ai.

Komandanti suprem i aleancës ishte shumë i shqetësuar dhe ishte i gatshëm të shtypte butonin e panikut kur ata u kthyen mbi Polin e Veriut.

Ata vendosën të bëjnë një hetim dhe ky hetim zgjati tre vjet ku ata vendosën se katër specie të ndryshme kanë vizituar planetin tonë për mijëra vjet.

Ka pasur shumë aktivitet në dy dekadat e fundit, veçanërisht pasi kemi shpikur bombën atomike.

“Jashtëtokësorët vijnë nga vende të ndryshme, për një kohë të gjatë. Unë vetëm di se ata erdhën nga sisteme të ndryshme yjore. Ka jashtëtokësor që vijnë nga Andromeda, disa të tjerë vijnë nga hënat e Saturnit”, deklaron ai.

Ekziston një federatë e këtyre njerëzve dhe ata kanë rregulla, njëra prej tyre është se ata nuk ndërhyjnë në punët tona nëse nuk janë të ftuar.

“Ata e kanë pranuar faktin se ky është planeti ynë dhe ne kemi të drejtë ta drejtojmë, por ata janë shumë të shqetësuar, ata nuk mendojnë se ne jemi kujdestarë të mirë të planetit tone”, thotë ai. “Ata e kanë bërë të qartë, dhe na kanë dhënë një paralajmërim.”/Periskopi/