iPhone bie në liqenin e ngrirë, gjendet pas një viti dhe punon sërish (Foto)

E fiksuara pas operacioneve plastike, Pixee Fox, i është nënshtruar më shumë se 100 ndërhyrjeve kirurgjikale por pavarësisht kësaj nuk ka ndërmend të ndalojë.

Periskopi.com Showbiz

Modelja suedeze, e cila jeton tani në Karolinën e Veriut, ka hequr gjashtë brinjë, ka ndryshuar ngjyrën e syve të saj, ka bërë një sërë operacionesh në gjoks e së fundmi në fundshpinë e në buzë.

“Vitin tjetër dua 10 procedura të tjera dhe do të nis një trajnim korseje për të hyrë në librin e Rekordeve Guinness për belin më të vogël në botë,” tha Fox për Daily Mail.

Ndërkohë, nëna e saj, Anna Lena është e shqetësuar për jetën e Pixee.

“Tani ajo është 26 vjeç, çfarë do të ndodhë kur të jetë 62? Ajo ishte shumë e bukur më parë”.

3ab610db00000578-3967606-image-a-20_1479982978145 3ab611ac00000578-3967606-image-a-19_1479982970332 3ab6118b00000578-3967606-image-m-41_1479983194667 3ab610e400000578-3967606-image-a-24_1479983018963 3ab610eb00000578-3967606-image-m-42_1479983374780 3ab610c300000578-3967606-image-m-43_1479983471093 3ab610df00000578-3967606-lovisa_right_spends_her_days_caring_for_horses_in_contrast_to_pi-a-4_1479983896596  3ab6118400000578-3967606-pixee_pictured_with_one_of_her_sister_s_horses_said_she_is_plann-a-8_1479983896784