Instagram ua ofron edhe një mundësi të re

Periskopi.com Tech/Auto

Instagram vazhdon të jetë rrjeti më atraktiv social i momentit.

Për përdoruesit e saj, Instagram tani ka mundësuar videon mesazhin privat.

Për të ndarë një video të çastit tani ju mund të zgjedhni një apo më shumë persona për të mos e bërë publike tërësisht. Kohëzgjatja e videos është aktive brenda 24 orëve.

Ky tipar do të jetë aktiv në iOS dhe Android.