Haki Rugova:Ramiz Kelmendi s’ti falë as ethet (Video)

Emisionin LEMzA’ me Kiki Rrahmani ku ishte i ftuar zv.Kryeministri i Kosovës Ramiz Kelmendi rrëfen shumë gjëra për jetën e tij personale dhe familjare.

Periskopi.com Lajme

Pjesë e inserteve ishte edhe kryetari I komunës së Istogut Haki Rugova i cili ishte cimer me Ramiz Kelmendin gjate kohës sa ishin student në fakultet.

Ai tregoi sa çfarë studeni ishte Ramizi, cili mësonte me shumë dhe si arriti Ramiz Kelmendi te bëhet kaq I suksesshëm.
Po pse ai tha: Ramiz Kelmendi s’ti falë as ethet, kuptojeni përmes linkut në vazhdim/Gazeta Tribuna/