Gjysma e Kosovës në terr për 28 Nëntor

KEDS-i njofton të gjithë konsumatorët e energjisë elektrike se nesër nuk do të ketë rrymw në disa zona të Kosovë.

Periskopi.com Lajme

Sipas KEDS-i këto ndërprerje do të jenë për shkak të mirëmbajtjes së rrjetit nëpër distrikte.

Ja njoftimi i plotë i KEDS-i

Ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte

Prishtinë

1.

Më 29.11.2016, ne NS 110/10(20 ) kV Prishtina 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J10 Përparimi (10000005) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus, Tregu me Shumicë dhe Betonjerka.

2.

Më 29.11.2016, në NS 110/10(20 ) kV Prishtina 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J23-Komuna e re (10000015) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rekalitë, Komuna objektet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-it, MAP-AKI dhe Ambasada Amerikane.

3.

Më 29.11.2016 në NS 35/10 kV Fushë-Kosova do të shkyçet:

Dalja 10 kV Udhekryqi kabllovik (10012002)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ana e djathtë e qytetit të Fushë-Kosovës.

4.

Më 29.11.2016 në NS 35/10kV Besia do të shkyçet:

Dalja 10 kV Lluzhan (10013011) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Prugovci-1(te Villa Natyra, Verbovcët, Lupçi i Poshtëm, Vranidolli, Tenezhdolli dhe Kazerma e FSK-së në Vranidoll.

5.

Më  29.11.2016, ne NS 110/10 kV Prishtina 2 do të shkyçen:

Dalja 10 kV  Nr.22 Shaip Kamberi (11000005)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr. Shaip Kamberi dhe rr.Robert Gajdiku.

6.

Më  29.11.2016 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J27 Kodra e Trimave 5 (13000015) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave (një pjesë) dhe Kodra e Trimave 5.

7.

Më 29.11.2016 në  NS 220/35/10 kV Podujeva  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Podujeva 3 (14000003) prej orës  12:00  deri në ora  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Tregu i shtazëve, Viadukti dhe Ina e Vjetër.

Dalja 10 kV Fshatrat 1(14000009) prej ores  08:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Buricë, Gllamnik, Llapashtinë e Ulët.

8.

Më 29.11.2016   në NS 35/10 kV Fushë-Kosovë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Albana (15018008) prej orës  12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Mesbardhi I, Mesbardhi II, Bardh i Vogël, Albana e Vogël, Sllatine e Vogël II, Albana e Madhe te Shaljanët, FSK-ja.

9.

Më   29.11.2016 në NS 35/10kV Mazgit do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV Shkabaj ( 15019002)  prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgit një pjesë, Obiliq një pjesë, Reforma dhe Al Petrol.

Prizren

1.

Më  29.11.2016  në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Rahoveci ( 30000015)  prej orës  08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

2.

Më 29.11.2016 në NS 35/10kV Prizreni 4 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bajram Curri (30033008) prej orës 12:00 deri  në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Kukësi, Xhevat Berisha, Sali Bytyqi, Mbreti Pleurat, Bajram Curri, Ëiliam Ëalker, bizneset afariste:”Afioni”, Etem-Trade”,”EULEX”,”Kuk-Komerc”,”Sharri Beton”dhe “Sharri Pllast”.

3.

Më  29.11.2016 në NS 35/10 kV Pirana  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Randobrava(30034010) prej orës 12:00 deri ne orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Randobravë, Retije e Ulët dhe Retije e Epërme.

4.

Më   29.11.2016 në NS 35/10 kV Dikanca  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Brodi (30036003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: fshati Brod dhe bizneset afariste: N.P.T “Kuk Comerc”(Motel Argjena).

5.

Më 29.11.2016 në NS 110/10 kV Prizren 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Solidariteti (31000001) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin rrugët: Solidariteti.

6.

Më   29.11.2016  në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV Peqani (32000007) prej orës 12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet,pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllacë dhe Pompat e benzinës (Bes co etj).

7.

Më 29.11.2016 në NS 110/35/10 kV Theranda do të shkyçet:

Dalja 10 kV Budakova ( 32000008)  prej orës  08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pishina Solid, Reqani I, Reqani II, Dragaqine I, Qadraku I, Pompat e Ujit Mohlan, Greiqevci I, Buzhala I, Budakova II dhe Budakova.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

Ferizaj

1.

Më  29.11.2016 në NS 35/10 kV Vrelle do të shkyçet:

Dalja 10 kV Drenica (41048001) prej orës 08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mirena, Leletiqi, Bainca, Shale, Krojmir, Pjetershticë, Dugë dhe Karaqicë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

2.

 

Më 29.11.2016 në NS 110/35/10kV Bibaj    do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Fshatrave (40000002) prej orës  12:00  deri në ora 15:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin: Sojeva, Merosala, Dardania dhe Zllatari.

Arsyeja e shkyçjes: dislokim i rrjetit 10kV nga traseja e Autostradës. Dislokim bëhet për nevojat e Bektell-Enka- Autostrada Prishtinë-Shkup.

Pejë

1.

Më 29.11.2016  në  NS 110/35/10kV Peja 1  do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Radavci (50000004)  prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e Madhe.

2.

Më 29.11.2016  në  NS 35/10kV Peja 2  do të  shkyçet:

Dalja 10 kV Maja e zeze (50051007) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezervë TS-7/2, KFOR-i Italian, KFOR-i argjentinas.

3.

Më 29.11.2016 në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Dardania II ( 51000004)  prejë ores  08:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompa e Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika, kontroll teknik Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardanija 2, Dardanija1, Dardania7 dhe Dardania 4.

Dalja 10 kV Lumi i Bardhë. (51000005) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Ibrahim Haxhitë, Lumbardhi.

4.

Më  29.11.2016  në NS 110/10 kV Klina do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gremniku (52000011) prej orës  12:00 deri në 16:00

jatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

5.

 

Më  29.11.2016  në NS 35/10 kV Klina do të shkyçet:

Dalja 10 kV Jagoda (52056005) prej ores  08:00 deri në ora  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava dhe Tersteniku.

6.

Më 29.11.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do te shkyçet:

Dalja 10 kV Strellci (53000004) prej ores 08:00 deri në ora 12:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Isniq, Lebushë, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Dalja 10 kV Isniqi(53000008) prej ores 12:00 deri ne ora 16:00.

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ahmetgjekajt. Tishukajt. Mehmetaj, Mulajt, Kuklec, Osadautaj.Tahirsylaj, Rexhametaj dhe Osmanajt.

7.

 

Më 29.11.2016 në NS 110/10 kV Istog (Burimi)  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Istogu II (54000007) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, Spitali dhe Lugu.

 

Dalja 10 kV Istogu I ( 54000008) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Istogu i Poshtëm, Muzhevinë Arifaj, Muzhevinë Blakaj, Muzhevinë Gateri, Muzhevinë 1, Ukaj, Dragolevci I Ulët, Luga Kulla, Dragolevc Gateri, Shpatolli, Muzhevin Balaj Kabashte Tomoc, Sylaj Balaj LLuga, Istogu ETC, Muzhevinë Jahaj, Dragolevc e Reja.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

Gjilan

1.

Më 29.11.2016 në NS 35/10kV Rrafshina (Viti)  do të shkyçet:

Dalja 10 kV Smira ( 61067006) prej orës  12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Smira, Betonjerka Gentriti, Kabashi, Dobreshi, Cernovitë, Smirë Kulla dhe Smirë Depo.

 

Dalja 10kV Binqa ( 61067008) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatëkohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Mogillë, Kabash, Rafshinë, Bozovik, Shoshar dhe Debelldejë.

 

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

Mitrovicë

1.

 

Më 29.11.2016 në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fidanishtja (71075003) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesë:  Lagjja Fidanishtë.

 

2.

 

Më 29.11.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

 

Dalja 10kV Tregu i Blertë (73000002) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

 

Pa energji do te mbesin rrugët: Bedri Pejani,Kadri Zeka,Nexhip dhe Ferat Draga, Mic Sokoli, Adem Jashari, Gjergj Fishta, Lidhja e Lezhës, 22Maj, Alpet Shqiptare, Isa Boletini, Bajram Curri dhe Ramiz Sadiku.

 

Dalja 10 kV Qytet e Fshatra (73000003) prej orës  08:00 deri në ora  12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjykata e Re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

 

3.

 

Më 29.11.2016 në NS 110/10 kV Skënderaj do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV Runiku (74000005) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Tërnac, Kuçicë, Kotorri, Qubreli, Vitak, Kostërc, Runikë, Bajë, Syriganë, Radishevë dhe Çitak.

 

Dalja 10 kV Tërnavci (74000012), prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Klinë e Mesme, Klinë e Epërme, Kline e Ulët, Tërnavc dhe Kuçicë.

 

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

 

4.

 

Më 29.11.2016 në NS 35/10kV Shupkovci  do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV Shala (71074001) prej orës 12:00 deri në orën  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofci, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

 

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10 kV.

 

Gjakovë

 

1.

 

Më 29.11.2016  në NS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV Ponosheci (80080006) prej orës  12:00 deri në orën  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mejë, Rrypaj, Rracaj, Dallashaj, Sheremet, Korenicë, Guskë, Devë, Duzhnje, Babaj, Bokes, Nec, Ramocë, Shishman, Smolice, Popoc, Ponoshec, Morinë dhe Orize.

 

Më 30.11.2016  në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:

 

Dalja 10 kV Ura e Terzive ( 81000004) prej orës  12:00 deri në orën 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kushavec, Ujëz, Fshaj, Rugovë, Muhader, Smaq 2.

 

3.

 

Më  29.11.2016  në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ketë shkyçet:

 

Dalja 10 kV Opterusha ( 82000010) prej orës 12:00 deri në orën  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hoqë e Madhe, Zoqishti, Optrerusha, Brestovci, Hoqë e Vogël, Nagavci dhe Celina.

 

4.

 

Më 29.11.2016  në NS 35/10 kV Malisheva do të ketë shkyçet:

 

Dalja 10 kV Mirusha (82082002) prej orës  08:00 deri në orën  12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mirusha, Gurbardhi, Burimi, Lubizhda, Turjaka, Damaneku, Bubla, Panorci, Llapqeva dhe Mrasori.

 

Dalja 10 kV Dragabili ( 82082006) prej orës  12:00 deri në orën  16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dragabili, Maxharra, Astrazubi, Maralija, Kravasarija, Guriqi, Pagarusha, Shkoza dhe Janqishta.

 

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.