Gjithçka çfarë duhet të dini rreth iPhone 8 dhe iPhone X (Video/Foto)

Periskopi.com Tech/Auto

Apple ka gati Iphone X ose modelin më të ri. Mbase sot është koha më e keqe për të blerë një të tillë, por është koha më e mirë për të filluar të mendojmë rreth tij.

Data e lëshimit

Gjëja më e sigurt rreth iPhone-it të ri është se do të ketë një të tillë. Gjëja e dytë më e sigurt është data kur do të dalë në treg, raportoi “The Independent”, transmeton Periskopi.

Telefoni do të shpallet në një ngjarje të madhe më 12 shtator. Ajo do të mbahet në teatrin e ri të Steve Jobs të Apple, i cili është brenda Apple Park-it.

Por lëshimi në treg do të jetë pak pas kësaj ngjarjeje të madhe.

Raportet të paktën sugjerojnë se furnizimet e telefonit të ri do të jenë të kufizuara.

Ndryshimi i madh këtë vit do të jetë se do të ketë tre modele të iPhone-s. Prototipi 8 dhe 8 Plus, siç pritet – dhe pastaj një telefon i tërë shtesë që kushton më shumë dhe i ridizajnuar tërësisht. I treti është i sigurt se do të quhet iPhone X sipas raportimeve të fundit.

Kamerat e këtyre modeleve përfshijnë një ndjeshmëri të thellë, një teknologji krejtësisht të re të ekranit, një ekran që përfundon gjatë gjithë rrugës mbi pjesën e përparme të telefonit.

Në të vërtetë, shumë nga këto karakteristika janë zbuluar nga Apple vetë, kur gabimisht bëri që softueri për telefonin e ri të ishte në dispozicion të publikut. Kjo përfshin informacion në lidhje me dizajnin e tij, mungesën e butonit ‘home’ dhe veçoritë e njohjes së fytyrës.

8 dhe 8 Plus ndoshta do të jenë shumë më tepër në formën e përditësimeve të fundit. Ato ndoshta do të shfaqin të njëjtën dizajn jashtë, me një aparat fotografik të përmirësuar, çip dhe pjesë të tjera të brendshme.

Çmimi i telefonit premium të iPhone X do të kushtojë rreth 1200 dollarë dhe ndoshta edhe më shumë. Pa dyshim, ai do të jetë iPhone më i shtrenjtë që do të shitet.

Por fuqia e departamentit të marketingut të Apple nuk ka dështuar asnjëherë që gjërat e shtrenjta të duken tërheqëse./Periskopi/

Related image