Franca kërkon që mallrat nga Izraeli të shoqërohen me etiketë të posaçme

Franca ka kërkuar nga Izraeli që mallrat e prodhuar në rajonin e ndërtuar pa leje në Rripin e Gazës dhe që eksportohen drejt Francës, të shoqërohen me etiketën e posaçme.

Periskopi.com Lajme

Sipas një vendimi të Ministrisë franceze të Ekonomisë, të publikuar në Gazetën Zyrtare, mallrat e eksportuara drejt Francës dhe të prodhuara në rrafshnaltën Golan, Jerusalem, si dhe në vendbanimet e paligjshme në Rripin e Gazës, duhet të shoqërohen me etiketat me emërtimin “mallra nga vendbanimet izraelite”, raporton AA