Fotografi të mahnitshme të super-hënës

Super – hëna ndriçoi në të gjithë botën natën e kaluar.

Periskopi.com Galeria

Dje e kemi parë hënën më të afërt të Tokës që nga viti 1948 e cila ka sjellë pamje spektakolare.

Si një rruzull i madh portokalli në qiell, siç tregojnë edhe fotografitë e pabesueshme të hënës. Një tjetër super hënë e ngjashme do të mund të shihet në vitin 2034, madje parashikohet që distanca mes Tokës dhe Hënës të jetë edhe me e vogël se ajo e 14 nëntorit 2016 .

Shihni fotografitë e mëposhtme:

09_supermoon_gallery-ngsversion-1479142813470-adapt-1900-1 08_supermoon_gallery-ngsversion-1479142808211-adapt-1900-1 07_supermoon_gallery-ngsversion-1479142810878-adapt-676-1 06_supermoon_gallery-ngsversion-1479142809463-adapt-1190-1 03_supermoon_gallery-ngsversion-1479142810070-adapt-1900-1 02_supermoon_gallery-ngsversion-1479142813437-adapt-1900-1 01_supermoon_gallery-ngsversion-1479142812371-adapt-1900-1 00_supermoon_gallery-ngsversion-1479144615387-adapt-885-1

pay-severn-bridge-supermoon supermoon-4 super-moon-seen-over-west-wittering-beach-in-west-sussex the-moon-rises-behind-a-car-on-the-the-e the-moon-rises-behind-hsbc-back-in-londo an-aeroplane-flies-past-the-london-eye-wheel-and-moon-a-day-before-the-supermoon-spectacle-in-lo supermoon-3 supermoon-2 supermoon-1 supermoon pay-hawaii-supermoon supermoon-over-china-14-nov-2016 the-supermoon-is-seen-behind-the-soyuz-m supermoon-over-san-diego-usa-13-nov-2016 pay-statue-of-liberty-super-moon the-supermoon-sets-behind-the-chrysler-building-in-new-york super-moon-rises-over-australia