Fotografi mahnitëse të shkrepura nga droni

Periskopi.com Galeria

Disa njerëz mendojnë se kamerat tashmë nuk janë të mjaftueshme për ta kapur një fotografi mahnitëse.

Ata tashmë po përdorin edhe dronë që të shkrepin ato.

Dhe pa dyshim rezultatet janë fantastike.