Foto të mrekullueshme të qenve gjigant me fëmijë të vegjël

Një fotograf po nxjerr në treg librin e tij të ri me 100 foto të mrekullueshme të marrëdhënies së sinqertë mes kafshëve dhe fëmijëve.

Periskopi.com Galeria

Një seri fotosh tregojnë qentë me përmasa të mëdha me fëmijë të vegjël, që ndajnë dashuri me njëri-tjetrin, transmeton oranews.

Fëmijët që i japin duart kafshëve shtëpiake, apo duke vrapuar me to do të jenë pjesë e librit “Fëmijët e vegjël dhe qentë e tyre të mëdhenj”.

10

2

3

4

5

6

7

8

9