Ford GT do të jetë veturë shumë më e mirë se që pritej (Foto)

Modeli i ri GT nga prodhuesi amerikan Ford, pritej të jetë konkurrent me Porsche, McLaren dhe Ferrari, por që tani bëhet e ditur se do t’i ketë edhe disa veçanti.

Periskopi.com Tech/Auto

Me sistemin Ford EcoBoost, kjo makinë do të lirojë më pak gazra, që e bën shumë më të mirë për ambientin, ndërsa është shpenzues shumë i vogël, transmeton Telegrafi.

Pos kësaj, pritet që të ketë një raport unik mes peshës dhe fuqisë, që nënkupton se është shumë i lehtë dhe i shpejtë.

Sipas medieve që merren me automobilizëm, ky GT është kombinim mes Lamborghini Aventador dhe Bentley Mulsanne, mirëpo asgjë nuk është e konfirmuar. Nuk bëhet e ditur se kur lansohet kjo makinë, apo me çfarë çmimi do të dalë në shitje. /Telegrafi/

ford-gt-do-te-jete-veture-shume-me-e-mire-se-qe-pritej-foto-4 ford-gt-do-te-jete-veture-shume-me-e-mire-se-qe-pritej-foto-5 ford-gt-do-te-jete-veture-shume-me-e-mire-se-qe-pritej-foto-3 ford-gt-do-te-jete-veture-shume-me-e-mire-se-qe-pritej-foto-2