FIFA me një lajm të keq për Kosovën dhe Shqipërinë (Foto)

Lajm i keq nga FIFA për Kosovën dhe Shqipërinë.

Periskopi.com Sporti

Kombëtarja Shqiptare ka humbur dy vende në ranglistën e FIFA-s, duke rënë kështu nga pozita 49 në të 51-tën.

Ndërsa, Përfaqësuesja e Kosovës ka humbuar një pozicion, duke u renditur tani në vendin e 166-të. /Periskopi.com

al

kss