Femrat janë më të prira të përjetojnë orgazëm, nëse meshkujt e kanë këtë tipar fizik

Një studim i bazuar në anketimin e grave heteroseksuale, të cilat janë në lidhje serioze, ka zbuluar se një numër i madh i elementeve, të cilat ndërlidhen me partnerin e tyre, ndikojnë në atë sesa intensivisht dhe sa shpesh mund të përjetojë orgazëm një grua.

Periskopi.com +18

Në mesin e këtyre elementeve janë futur vetëbesimi i partnerit, familja e partnerit dhe të ardhurat e partnerit, transmeton Telegrafi.

Veç këtyre, është edhe një tipar fizik nga i cili femrat joshen jashtëzakonisht shumë.

Fjala është për gjerësinë e shpatullave të tij.

Siç duket, shpatullat e gjera janë çelësi për një orgazëm të fuqishme, pasi që ato tregojnë se një mashkull ka nivele të larta të testosteronit.

Prandaj, është mirë që meshkujt të fitojnë të bëjnë më shumë pompa dhe më shumë ngritje në hekur – nëse veç duan ta çmendin të dashurën me orgazma.