Evropa ndër vite

Periskopi.com Galeria

National Geographic ka publikuar një album me fotografitë më të mira, të shkrepura nga fotografët e saj, në historinë 125-vjeçare.

Fotografët e ndryshëm të kompanisë, të cilët shpesh janë të pajisur me 9 lloje te ndryshme aparatesh dhe me rreth 500 filma, kanë detyrën e vetme, të fiksojnë imazhe të mprehta në të gjithë botën.

Libri më i ri i National Geographic, përmban më tepër se 200 foto nga e gjithë bota, në 125 vitet e fundit dhe titullohet “National Geographic: Përret hBotës në 125 vjet-Europa”.

Më poshtë janë përzgjedhur disa prej fotove më interesante të këtij albumi.