E pabesueshme: Shikoni se si ndryshojnë fytyrat gjatë viteve (Foto)

Bobby Neel Adams ishte 36 vjet kur vuri re se sa i ai i ngjante një fotoje të tij kur ishte 6 vjet.

Periskopi.com Showbiz

Kështu ai u frymëzua t’i bashkonte dy fotot dhe të krijonte një imazh të përbërë, me foton e tanishme dhe atë kur ishte vetëm 6 vjet.

Kjo ndodhi në vitin 1989, kështuqë photoshopi nuk ishte opsion.

“ Në dhomën e errët, i bashkova dy fotot me përmasa të njejta dhe I shtypa”, shkroi Adams në një email.

Adams ka vazhduar ta përdorë të njejtën metodë për dhjetëra punime në serinë e tij “Age Map”. Që atëherë, ai ka zbuluar teknika të reja të çuditshme, duke përfshire edhe bashkimin e fotove të çifteve, antarëve të familjes, e duke përfshirë edhe krijesa të bukura të vdekura.

Poshtë mund të shihni një set të fotografive nga “Age Map”..

kathy-at-6-and-36 ray-at-5-and-50 silvano-at-8-and-51 werner-at-6-and-33 jonathan-at-8-and-33 kevin-at-3-and-33 dan-at-7-and-35 tornado-at-2-and-37 simone-at-8-and-32 christian-at-6-and-41 kelly-at-1-and-28 nick-at-9-and-33 izzie-at-4-and-36 silvano-at-12-and-51 christene-at-7-and-41 chris-at-12-and-45 sally-at-14-and-62 lorna-at-7-and-25