Dy informatorët e përshirë në Programin Sekret Hapësinor zbulojnë sekrete (Video)

Periskopi.com SOK

Sipas një raporti të ri nga një i brendshëm që pretendon se ka punuar me disa programe të hapësirës sekrete të SHBA’së, kompleksiteti i programeve, teknologjive dhe ndërveprimeve të tyre dinamike është shumë më i madh dhe më kompleks se çdo gjë që më parë është zbuluar.

20 dhe të kthyerit është përdorimi i frazës standarde për të përshkruar turneun e detyrës që i janë nënshtruar rekrutët në Programin SSP (Programi i Hapësirës Sekrete), raporton “Disclose.tv”, transmeton Periskopi.

Termi 20 dhe i kthyeri i referohen angazhimit 20-vjeçar që këta burra dhe gra ushtarake janë regjistruar kur kanë shkuar në hapësirë ose koha që ata detyrohen të shërbejnë si skllevër.

Ka shumë indikacione se ekziston vërtet një Program Sekret Hapësinor, edhe pse disa nga këto konfirmime duken tepër të jashtëzakonshme për të qenë të vërteta.

Ka edhe ata që thonë se ekziston një betejë hapësinore që po ndodh mbi kokat tona, siç mund të shihet në artikullin më poshtë./Periskopi/