Për herë të parë, publikohen dy fotografi të reja të Sami Frashërit

Historiani Shasivar Kabashi, studiues i Kohës së Re (periudhës së dytë shek. XIX) në Universitetin e Stambollit ka sjellur këto ditë dy foto të Sami Frashërit. Në to Samiu megjithëse paksa i shtyrë në moshë shihet pranë librave dhe tavolinës së tij.

Periskopi.com Kulturë