Drenasi ka nevojë për kryetar, jo për misionar

Periskopi.com Uncategorized

Kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës për Kosovën, Jakup Krasniqi, ka thënë se kandidati i këtij subjekti politik për kryetar të komunës së Drenasit, Isa Xhemajlaj, i ka të gjitha gjasat ta fitojë besimin e qytetarëve të kësaj komune.

Në këtë intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, ai është shprehur i bindur se këtë herë qytetarët e Drenasit do ta bëjnë ndryshimin me Isa Xhemajlaj.
Krasniqi ka vlerësuar se qytetarët e Drenasit janë të lodhur nga mashtrimet e këtyre viteve. “Qytetarët në Drenas kanë nevojë për një kryetar që jeton me ta dhe me hallet e tyre, jo për misionar nga Prishtina”, është shprehur Krasniqi.
Ai ka bërë me dije se disponimi i qytetarëve në Drenas është duke u shprehur fuqishëm për ndryshim. Sipas Krasniqit, balotazhi për momentin ekziston në Drenas. “Balotazhi është aty. Askush nuk dyshon në këtë. Mund të ketë edhe befasi, por jo për PDK-në”, ka thënë Krasniqi.