Doni të bëheni të pasur? Ja profesionet më të paguara

Nëse doni të bëheni i pasur në jetë, atëherë duhet të zgjidhni me patjetër një nga këta profesionet e mëposhtme. Sipas një studimi të bërë nga Universiteti i Nju Xhersit, profesionet që ofrojnë më shumë të ardhura janë si mëposhtë:

Periskopi.com Fun

Frizer – Rregullimi i flokëve te Kaci mund të kushtoj 100 euro, dhe ai në ditë i ka ndoshta mbi 10 termine. Llogariteni fitimin.

Grimer – Sot të gjitha femrat duan të kenë grimë profesional. Kjo është pa dyshim shumë e kushtueshme. Grimeret gjithsesi janë të pasura.

Fasader – Mund edhe të ju qeshet por një fasader i mirë paguhet 40 euro në ditë. Paga mujore nuk duket edhe keq.

Montues i pllakave – Një montues normal i pllakave paguhet 5 euro për metër. Fitimi ditor sillet rreth 100 euro nuk duket aspak keq.

Valltare – Me këtë profesion ju do të preni para.

Riparues i telefonave – Të gjithë janë bërë me smart phone. Të gjithëve iu prishet dhe kanë nevojë ta rregullojnë.

Deputet – Vlen të jenë pjesë e kësaj liste, pasi këta e kanë përfunduar fakultetin pasi u bënë të pasur.