Deputeti i LDK’së: Qeveria duhet të bie, nuk po arrin ta kalojë projektin kryesor për vendin

Periskopi.com Lajme

Deputeti i LDK’së Arben Gashi ka thënë se Qeveria Haradinaj duhet të bie pasiqë nuk po arrin ta kalojë as projektin kryesor të saj, siç është buxheti i vitit 2018.

“Qeveria po tregon se nuk ka mundësi me ekzistu. Qeveria nuk ka mundësi me qeverisë dhe po mundohet ta bartë problematikën tek palët tjera në Kuvend. Qeveria Haradinaj nuk ka mundësi që projektin e vet kryesor për vitin 2018, që është buxheti i Republikës së Kosovës, ta kalojë në leximin e parë, e lëre më në leximin e dytë. Pra, të jemi të qartë dhe direct me njëri tjetrin dh eta kuptojmë situatën e rëndë në të cilën është qeveria për pasojë po  e bartim edhe në vend.”, ka thënë Gashi/Periskopi/