Deputetë të Partisë socialiste belge solidarizohen me fushatën #DrejtësipërAstritin

Fushta 'DrejtësipërAstritin' ka marrë përmasa ndërkombëtare.

Periskopi.com Lajme

Ahmet Gjanaj, Deputet në Parlamentin e Regjionit të Brukselit, Jean-Charles Luperto, Deputet në Parlamentin e Regjionit të Valonisë dhe në Parlamentin e Federatës Valoni-Bruksel, i janë bashkuar fushtës e cila kërkon drejtësi për vdekjen e aktivistit të VV-së, Astrit Dehari.

Dehariështë i gjetur i vdekur në Qendrën e Paraburgimit në Prizren më 5 nëntor të këtij viti, në rrethana ende të paqarta.

12

15152330_10210097615852842_1807253273_o