Demantohet KEDS-i, investimet prej 300 milionë eurosh u ngarkohen konsumatorëve

Ministria e Zhvillimit Ekonomik (MZhE) ka demantuar KEDS-in duke bërë të ditur se distribucioni është privatizuar vetëm për 26.3 milionë euro, dhe jo për 326.3 milionë euro, siç pretendohet në një komunikatë të lëshuar më 29 nëntor nga KEDS-i, shkruan sot Koha Ditore.

Periskopi.com Lajme

Sipas MZHE-së, 300 milionë euro sa obligohet t’i investojë KEDS-i për 15 vjet iu barten në tarifa konsumatorëve.