Delja që është e varur nga duhani (Video)

Periskopi.com Fun

Në qytetin Mandia të Indisë jeton një dele që ka një ves shumë të keq: tymos duhan.

Delja shihet shpesh jashtë dyqaneve me shpresën që njerëzit t’i japin një cigare pasi kanë bërë blerjet e tyre, shkruan tch.

Kjo kafshë e do shumë nikotinën dhe nuk mund të kalojë një ditë pa ngrënë pak duhan.