Ceremonia e “lidhjes së duarve”: Presidenti amerikan në vështirësi, kryeministri rus e huq krejt (Video)

Periskopi.com Fun

Presidenti amerikan Donald Trump ishte gjithashtu pjesëmarrës në ceremoninë e hapjes së konferencës së Asociacionit të Kombeve të Juglindjes së Azisë në Manila.

Siç thuhet më tej, përcjell Telegrafi, sipas traditës, udhëheqësit duhet të dalin dhe të “lidhin” duart e njëri-tjetrit, duke tundur dorën e kundërt të personit që është pranë tyre.

Por, me sa duket në padijeni të asaj që duhet të ndodh, Trump nuk duket se e dinte se si funksiononte kjo, por qeshi me shumë.

Dhe në fund të gjithë arritën të realizojnë këtë gjest, përveç kryeministrit rus Dmitri Medvedev, i cili buzëqeshi dhe mbajti krahët e tij të hapur.