‘Burdushit’ i del i saktë parashikimi, suksesit i gëzohet në Facebook

Periskopi.com Fun

Hysri Peqani i njohur ndryshe si ‘Burdushi’ i është gëzuar miratimit  të Ligjit për Gjuhën Shqipe në Maqedoni, duke thënë se edhe këtë herë parashikimi i tij se një gjë e tillë do të ndodhte ka dalë të jetë i sakt,

“Dulë edhe një parashikim në Maqedoni. Urime, urime,u vendos gjuha shqipe në Maqedoni” ka shkruar Burdushi në profilin e tij.

Burdushi ndryshe është i njohur si ‘parashikues’ i fatit, si dhe ‘mjek popullor’./Periskopi/