Blero nuk di të shkruaj

Periskopi.com Showbiz

Diçka aspak e këndshme i ka ndodhur Bleros në aeroportin e Suedisë.

Në Kosovë një problem i tillë edhe mund të mendohet por në Suedi assesi.

Në aeroport është ndalur rryma dhe sigurisht kjo ka qenë një befasi aspak e këndshme për këngëtarin i cili ishte nisur nga Suedia për në Kosovë.

Mirëpo, ajo që bie në sy, në postimin e Bleros, është se nuk ka ditur të shkruaj korrekt as emrin e shtetit të tij. “… a jom ne Kosov a ne Suedi??”, ka shkruar Blero.

blero aeroporte