Babai që tallej me selfiet e vajzës së tij, tash ka 2 herë më shumë ndjekës (Foto)

Secili prind rrit fëmijët në mënyrën e vet.

Periskopi.com Fun

Dikush kujdeset që ata të mos ndihen keq, e disa të tjerë tallen me ta, në mënyrë që t’u tregojnë se e kanë gabim.

Chris Martin, në vend se t’i thoshte vajzës së tij të ndalonte duke postuar selfie seksi ka menduar diçka më interesant.

48 vjeçari nga Uashingtoni që disa javë është bërë lajm se si tallet me vajzën e tij. Reagimet që nga atëherë janë të shumta, ai tashmë ka ndjekës dy herë më shumë se vajza e tij. Ai tashmë ka 60 mijë ndjekës në Instagram

dhe të gjithë pëlqejnë fotografitë e tij.

Nuk imiton vetëm fytyrën por edhe trupin./ Periskopi

dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-10-5829714d5e84e__605 dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-6-58296a4a99267__605 dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-2-58296a40d11c7__605 dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-12-58297167eba2a__605 dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-11-5829715927c21__605 dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-1-58296a3ed3f89__605 dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-5-58296a4797eaf__605  dad-recreates-daughter-selfie-cassie-martin-chris-martin-part2-8-58296a4eaed13__605