Asnjëherë mos i bëni këto gjëra për të dashurin

Periskopi.com Showbiz

 

Pa marrë parasysh se sa përpiqeni të bëni ndryshime për shkak të partnerëve dhe të heqni dorë nga ajo që është e rëndësishme për ju, nëse lidhja juaj nuk është e sinqertë.

Të humbni peshë

Nëse keni vendosur të hani shëndetshëm dhe të ushtroni më shumë, thjesht bëjeni atë, por mos e bëni atë që të dukeni më tërheqës për partnerin tuaj. Bëni atë për veten tuaj.

Të braktisni miqtë

Nëse nuk dëshiron që ju të komunikoni me ish të dashurin, kjo është e kuptueshme. Por nëse dëshiron të fshini numrin e një miku nga kopshti, atëherë e ka tepruar.

Të ulni standardet dhe të braktisni ëndrrat tuaja

Ju nuk duhet të zgjidhni midis karrierës dhe jetës së dashurisë. Seriozisht, nuk duhet. Nëse ju pengon të arrini qëllimet tuaja, lini atë dhe gjeni dikë që do t’ju mbështesë.

Të bëni në seks gjëra që nuk ju pëlqejnë

Mos lejoni që t’ju detyroj për seks anal, nëse nuk e doni atë. Nëse ai me të vërtetë ju do, ai nuk do t’ju detyrojë. Ai do të jetë i lumtur me atë që ia ofron.

Të vishesh ndryshe Nëse ai pëlqen një grua të veshur me një fustan, mund të blesh një ose dy. Por mos e mbushni dollapin tuaj me rroba të reja për të bërë përshtypje. Ai duhet të të dojë siç jeni.

T’i jepni paratë që fitoni

Nëse dëshiron të jetë në shtëpi dhe të kujdeset për punët e shtëpisë derisa ju i kryeni faturat, kjo është në rregull. Por mos lejoni që të shpenzojë të gjitha paratë tuaja në gjëra të pakuptimta derisa ende nuk e keni paguar qiranë.

Të ndryshoni stilin e flokëve tuaj

Nëse ai pëlqen flokët bionde dhe ju jeni një zeshkane, mos i ndryshoni ato kurrsesi. Mos i lëshoni flokët ose të mos i preni vetëm për ta kënaqur atë. Ky është trupi yt. Ti je kryesorja.

Të pretendoni se jeni dikush që nuk jeni

Nëse nuk mund të shikosh shoun e realitetit që ai pëlqen, kjo është në rregull. Ju nuk duhet të keni gjithçka të përbashkët që të jeni së bashku.

Ta lini të marrë të gjitha vendimet

Vendimi se ku do të hani ose çfarë shtrati të blini për një apartament të ri. Ju keni një zë. Përdoreni atë.

Të depiloni secilën pjesë të trupit tuaj

Ju nuk keni nevojë të depiloni të gjitha pjesët e trupit nëse nuk dëshironi. E jotja është e fundit, jo e tij.

Të martohet ose të keni fëmijë

Vetëm nëse dëshironi me të vërtetë. Nëse lindni vetëm për shkak se partneri juaj dëshiron, marrëdhënia juaj do të vuajë. Ju do të përfundoni duke u mbytur në përbuzje dhe polemika.

 

Shpërndaje në: