Asgjë nuk është ashtu siç duket, këto fotografi sfdojnë logjikën

Periskopi.com Fun

Shpesh fotogratë nuk realizohen në momentin e duhur dhe në vendin e duhur, e për pasojë kjo sjell disa perceptime të habitshme që i krijon syri në pamje të parë të tyre

Shpesh mund të keni parë foto që duken mjaft të çuditshme aq edhe të pashpjegueshme, mirëpo kur ju rikthehesh edhe një herë e kupton se e gjitha është “meritë” e fotograt që s’ka qëlluar në momentin e duhur.

A nuk janë monotonë fotogratë perfekte? Po, sidomos në këtë kohë kur Instagrami është ndër rrjetet sociale më të përdorura. Prandaj, për të kaluar pak monotoninë ju ftojmë të shetoni këtë foto-galeri që do u sdojë shikimin dhe atë që mendoni realisht.