Arrest për perversin që bënte sjellje të pahijshme, në një sallon për prerjen e flokëve (Video)

Një burrë që mbetet i paemëruar, ka shkuar në një sallon për prerjen e flokëve në Konstancë të Rumanisë dhe ka filluar të masturbojë.

Periskopi.com Fun

Derisa i shikonte punonjëset dhe klientet, ai e ka futur dorën në pantallona dhe ka filluar të vetëkënaqet, transmeton Telegrafi.

Askush nga të pranishmit nuk e ka vërejtur sjelljet e tij perverse, derisa një grua që po i rregullonte thonjtë e ka parë dhe i ka kërkuar të ndalojë. Meqenëse ai ka vazhduar sërish, ajo është ngritur dhe e ka qëlluar me shpullë në kokë.

Pasi rasti është paraqitur në Polici, ai është identifikuar dhe arrestuar. /Telegrafi/

https://www.youtube.com/watch?v=pOO3hpyCgls