Anamorava po kërcënohet nga terrorizmi dhe ekstremizmi (VIDEO)

Anamorava po kërcënohet nga terrorizmi dhe ekstremizmi. Kështu u tha në një tryezë të organizuar në Viti, ku morën pjesë përfaqësues të sektorit të sigurisë, institucioneve qendrore dhe atyre fetare, si dhe përfaqësues të rinisë, njofton Klan Kosova. Aty pati edhe kritika të tjera, por as lëvdatat nuk munguan.

Periskopi.com Lajme

Kështu u tha në një tryezë të organizuar në Viti, ku morën pjesë përfaqësues të sektorit të sigurisë, institucioneve qendrore dhe atyre fetare, si dhe përfaqësues të rinisë, njofton Klan Kosova.

Aty pati edhe kritika të tjera, por as lëvdatat nuk munguan.