Alarm i rremë për bombë në aeroport

Në aeroplanin e linjës “Turkish Airlines” një pasagjer e ka harruar celularin. Celulari ka qenë arsyeja e alarmit dhe aktivizimit të policisë dhe sigurimit.

Periskopi.com Lajme

Celulari është menduar se është mjet shpërthyes, kurse policia e ka identifikuar dhe ka konstatuar se nuk është rrezik.

Pasi janë siguruar se nuk ka asgjë, sigurimi dhe policia janë tërhequr dhe ka vazhduar puna normale.