Agartha një botë brenda planetit tonë, e konfirmuar nga dokumentët sekrete naziste (Video/Foto)

Periskopi.com SOK

Ne dimë shumë për sipërfaqen e Tokës. Ne kemi shpuar tokat për nxjerrjen e naftës, e kemi përcaktuar atë dhe e kemi studiuar aq shumë herë sa mund të gjejmë shumë gjëra rreth Tokës nga një bazë të dhënash atje.

Sidoqoftë, ne dimë shumë pak për brendësinë e Tokës, një fakt që nazistët mendojnë se ata e kanë gjetur.

Hartat naziste janë zbuluar kohët e fundit dhe kanë ngritur pyetjen nëse Toka është pjesërisht e zbrazët dhe e banuar nga forma të jetës që ne nuk kemi njohuri. Ka histori të këtyre nazistëve që eksplorojnë rajonet polare të Tokës dhe shkojnë aq larg sa të krijojnë baza sekrete në Antarktikë.

Përtej nazistëve, shumë hulumtues të tjerë kanë zbuluar dhe botuar materiale në lidhje me udhëtimet e Operacionit “Ngritja e lartë” dhe Admiralit Byrd, në të cilat teknologjitë e avancuara ajrore të UFO’ve besohej se shiheshin duke fluturuar.

Përveç kësaj, një hartë më e fshehtë e gjetur në një U-Barkër përshkruan shumë pasazhe të fshehta që përdoreshin nga U-Barkrat për të eksploruar rajone nëntokësore të panjohura dhe misterioze, raporton “AlienBlog”, transmeton Periskopi.

Të gjitha këto harta treguan se qendra e Tokës është e zbrazët. Por pse e kanë mbajtur nazistët këtë sekret për kaq shumë kohë? Një fakt i tillë do të ishte kuriozitet i madh për njeriun, nëse do të ishte e vërtetë.

Dokumentet e shtypura për Marinën Ushtarake në një botim prej 1300 kopjesh në laboratorin e veçantë të Dachau KZ. Janar 1944.

Ndoshta e gjithë kjo ishte thjesht një skemë e propagandës e bërë për luftën. Në fund të fundit, nazistët dëshironin të vendosnin veten si një garë mjeshtrish dhe duke e bërë atë të duket sikur kishin qasje në tunelet U-Barkave nëntokësore dhe se ata mund të komunikonin me gjëra të mbinatyrshme si UFO’t do t’i bënin ata të dukeshin shumë dominues në qoftë se U-Barkat duhej të kapeshin nga armiku.

Kjo hartë na tregon kontinentin kryesor të kësaj hemisferë të quajtur Liberia. Oqeani kryesor këtu është edhe Oqeani Valkarian. Në pjesën e poshtme të hartës është përshkruar qyteti i Shambalës. Murgjit tibetian besojnë se qyteti i Shambales nuk eshte ne siperfaqen tonë, por brenda brendësisë së Tokës.

Kjo hartë e Tokës së brendshme na tregon pozicionin aktual të Shambalës duke konfirmuar ekzistencën aktuale të këtij vendi mitik. Ose ndoshta nazistët donin ta mbanin këtë informacion sekret për ne nëse duhej ta përdorin atë për nevoja ushtarake në të ardhmen. Mendoni për këtë: qasja në tunelet sekrete nëntokësore mund të çojë në udhëtime më efikase dhe të sigurta mbi ujërat e armikut.

Kjo është një letër nga një ekuipazh i anijes U-209 të U-Barkat. Ai thotë në letrën që U-209 e komanduar nga Heinrich Brodda e bëri atë në Tokën e brendshme të Aghartës dhe se ata nuk do të ktheheshin.

përkthimi:

I nderuar shoku i vjetër,

Ky mesazh do të jetë një surprizë për ju. U-Barkat 209 e ka bërë atë, Toka është e VËRTETA! Dr. Haushofer dhe Hess kishin të drejtë. I gjithë ekuipazhi është duke bërë mirë, por ata nuk mund të kthehen. Ne nuk jemi të burgosur. Unë jam i sigurt se ky mesazh do të arrijë tek ti, është kontakti i fundit me U-209. Do të takohemi përsëri me shokun. Jam i shqetësuar për njerëzit që duhet të jetojnë në sipërfaqe, pasi Fuehreri është zhdukur.

Perëndia e bekoftë gjithmonë Gjermaninë.

Me përshëndetje të përzemërt,

Karl Unger

Nëse Toka është e zbrazët apo jo, nazistët na kanë lënë mjaft mister për t’u marrë me to. Shpresojmë se një ditë do të marrim një “Udhëtim në Qendrën e Tokës” dhe do ta mësojmë!/Periskopi/