Shqiptarët e harruar të Sanxhakut dhe “boshnjakët” që e ruajnë plisin e flamurin kuqezi (Video)

Kur flitet për shqiptarët në rajon, ata të Sanxhakut në Serbi nuk përmenden thuajse kurrë, sepse ata zyrtarisht nuk ekzistojnë.

Periskopi.com Lajme

Por, çfarë ndodh realisht në këto zona? A ka ende shqiptarë dhe sa janë ata? Pse ka frikë për t’u deklaruar shqiptarë? Pse nuk ekzistojnë zyrtarisht? Sa janë ata sot në Sanxhak?

Shqiptarët dhe asimilimi i tyre në Sanxhak (Video)

Shqiptarët dhe asimilimi i tyre në Sanxhak (Video)

“Gjurmë Shqiptare” e gazetarit Marin Mema sjell shqiptarët e Sanxhakut në Serbi. /Top Channel/