30 veshje plot stil, për ditët e ftohta të dimrit (Foto)

Veshje plot me stil ndërkohë që temperaturat sa vjen dhe po ulen? Po bëhet!

Periskopi.com Showbiz

Edhe pse ditët në vazhdim termometri parashikohet të tregojë më pak seç tregon tani, ju mund të vazhdoni të tregoni bukur në rrugët e qytetit, duke investuar në veshjet e duhura. Pra, çfarë duhet të vishni për të qenë sa më elegante në ditët e ftohta, pa u veshur hollë.

Në galerinë e mëposhtme do të shikoni 29 kombinime që mund të provoni në ditët më të ftohta të dimrit. Dukuni elegante dhe luftoni të ftohtin me sa më shumë stil.

e92cac1451030bd82018c4c7f9d20d5f dc4eef223f6d507a41c2da1df6c60894 45af0ed39a3a902bbbf8bb54132ca0de d1ef3cddfde82644d25fec4fae76272f b18b131a5ae4df56d1a1733423edac09 0cd90090991e927621d0e277a164a835 8cd911573db7a016e6e592c892ec49ff fdcafda302b686fa2c0025904c300f99 98a2ab13f0f22980af03039a0c189720 d461a6a867ec2273db42e08e02144ad7 654353710e65bc172c1c816288e9e3f3 1c04a3c5af6633378c64b0939d96394e 98088bec4b49e2b018818f3300c39e10 678b93aab753a5cd36660ce898094099 f4f2592c205b465e02abdd85d3da0496 36338812439aa7701e89af591fd437b0 a365ec97c11bd28caa00fd7d27c9adc3 41ad8259077b2f0b1f62065bce532aac e710744d8cee516c62f518ef170757e3 3725904e96e6e8d47ecb72df5b67bf28 991b209f637be0d5f26bf223f9ab561f e14a8556429f19a4751c34e448610596 d210f77701449e428cf39577ca07c127 a3203095599dc532fe5f7548b2a18bc2 511b48b52ca460e86d4cb385d27f560c 7b03d3b47745311afb9515ec0981282e 5d3921eed648917ea9371be0287d05eb 24425da19a61e8564476e8b861f9bed3 ad96f28f457ece9896d75e557b677bb8