22 vendet më të bukura në botë

Ka aq shumë vende të mahnitshme rreth globit për të parë saqë është e pamundur të përfshihen në një listë.

Periskopi.com Galeria

Por, këto destinacione të lë pa frymë, dhe mund të ndryshojnë mendimin tuaj nëse keni planifikuar për ndonjë udhëtim.

Ju pëlqen plazhi, objektet e vjetra, natyra, apo cilado qoftë, këtu i keni të gjitha./ Periskopi

new-york indiaaaaa franca nambia islanda afrika-jugore rusia brazil portugali abu-dabi arizona mainamar zelanda-e-re tailanda itali kina kili india french-polynesia maroko japoni santorini-greqi