22 kryevepra mahnitëse të artit të rrugës që do t’ju lenë pa fjalë

Periskopi.com Galeria

Artistët e rrugës përjetojnë liri të plotë përmes artit që përcjellin.

Në sytë e tyre e gjithë bota është një telhajo për ta ngjyrosur.

Ne kemi grumbulluar në galerinë tonë virtuale disa vepra fantastike të artit të rrugës ku realiteti dhe fantazia janë bërë një. Hidhini një sy.

 

Shpërndaje në: