15 qytetet europiane me trafikun më të rënduar

Periskopi.com Galeria

Në mbarë botën trafiku është kthyer në një problem tejet serioz dhe në rritje të vazhdueshme.

Qytete të ndryshme kanë ndërmarrë nisma për të zvogëluar trafikun, por zgjidhja përfundimtare është ende e vështirë dhe shumë qytetarë vazhdojnë të vuajnë për orë të tëra në pritje.

Një kompani navigimi dhe hartash, “TomTom” ka mbledhur të dhëna të trafikut për 9 vite me radhë dhe ka bërë një renditje të 15 qyteteve me trafikun më të rënduar në Europë.

Vendi i parë mbahet nga një qytet ballkanas…

Shpërndaje në: